Din cauza schimbarilor din ultima vreme, vara a venit si-a facut simtita prezenta destul de repede, astfel ca pe multe reprezentante ale sexului frumos le-a luat pe nepregatite, in ceea ce priveste lupta cu kilogramele nedorite.

Si pentru ca trebuie sa profitam la maxim de zilele insorite am decis sa va prezint cateva diete, care pot fi considerate mici trucuri in lupta cu kilogramele in plus.

Printre cele mai eficiente diete se numara si dieta de 3 zile. Dieta de 3 zile se bazeaza pe amestecul unor tipuri de alimente care ar trebui sa creeze o reactie a metabolismului dumneavoastra. Se presupune ca unele ingrediente ar mari metabolismul si ar ajuta la arderea mai rapida a grasimilor decat in mod normal. Dieta dureaza doar 3 zile si ar trebui repetata numai dupa o pauza de patru-cinci zile. Cantitatile trebuie respectate precis, alfel rezultatele nu vor fi cele dorite.

Pentru micul- dejun se va consuma o cafea (fara zahar), jumatate de grapefruit si o felie de paine prajita cu putin unt sau se poate consuma eventual unt de arahide.

Pentru pranz se va consuma o conserva de ton (50g), o felie de paine prajita si o cafea neagra.

La cina se v-a manca 100 g de pui sau carne slaba, 50 g fasole verde, 50 g morcovi, un mar si o cupa de inghetata de vanilie.

Pentru celelalte zile dieta este relativ asemanatoare, exceptie facand doar ziua a doua, in care se va manca la cina carne de vita in locul celei de pui.

Este bine se stiut faptul ca in urma acestei diete se v-a slabi pana la 4-5 kilograme, rezultatele fiind vizibile numai dupa ce regimul a fost terminat.