Incetul cu incetul ne apropiem de sfarsitul zodiacului, asa ca astazi este randul nativilor zodiei scorpionului pentru a afla cele mai noi informatii despre caracteristicile zodiei sale.
Femei
Personalitate

Urmarea unui regim de slabire nu este o problema pentru nativele din scorpion, care sunt capabile de a respecta reguli stricte. Pentru a avea succes, scorpionii trebuie sa se implice complet in acest proiect; jumatatile de masura nu functioneaza.
Odata ce incep, ele sunt hotarate sa reuseasca si nu pot sa renunte. Atitudinea pozitiva in viata le va ajuta sa depaseasca toate obstacolele. Femeile scorpion tind sa exagereze si trebuie sa evite dietele hipocalorice si excesul de activitate fizica.
Dieta
O dieta variata, care sa le ofere femeilor scorpion sansa de a-si utiliza energia este cea mai potrivita. Scorpionii trebuie sa evite alimentele bogate in grasimi. O dieta vegetariana este foarte indicata pentru aceasta zodie.
Alimentele recomandate sunt orezul brun, meiul, germenii de grau, salata verde, telina, castraveti. Fructele indicate sunt ciresele, portocalele si lamaile. Influenta planetei Marte asupra acestei zodii determina necesitatea unui consum important de apa si sucuri de legume si evitarea sarii in exces.
Barbati
Personalitate
Procesul de slabire se realizeaza cu dificultate la barbatii scorpion, care nu isi pot accepta defectele personale. Inainte de a adopta o dieta, ei trebuie sa cunoasca foarte bine avantajele oferite deĀ  aceasta. In plus, scorpionii nu respecta cu usurinta o dieta deoarece le place sa ia propriile hotarari in toate aspectele vietii, inclusiv in alimentatie.
Pe de alta parte, atunci cand scorpionii se implica intr-un proiect, nu exista jumatati de masura. Vor mentine dieta pana cand isi ating obiectivul. Entuziasmul si spiritul organizatoric de care dau dovada sunt o garantie in reusita regimului de slabire.
Activitatea fizica pentru nativii scorpion
Scorpionii dispun de o energie inepuizabila, deci trebuie sa faca multa miscare, indiferent de greutatea lor. Fiind un semn de apa, scorpionii adora sporturile acvatice (inot, canotaj, scufundari, etc.) Boxul si artele martiale sunt de asemenea sporturi solicitante, care ard multe calorii si sunt potrivite pentru latura lor agresiva.
Dieta
O dieta bogata in fibre, cu multe fructe si legume este importanta pentru barbatul scorpion. Alimentele puternic aromate sau condimentate nu trebuie sa lipseasca din dieta sa. El se poate implica atat de mult in munca sa, incat uneori uita sa manance.
De aceea, dieta scorpionului trebuie sa contina multe produse usor de gatit, care pot fi consumate rapid.